www.Bodenhockey.se
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bodens Hockeyförening
Fotboll

Utveckling tjejhockeyn.
2023-11-10 11:13

Boden Hockey har 2023 startat upp tjejhockey.

 

Vi som ideellt tränar och håller i detta tycker det är fantastiskt kul. Vi vill inget hellre än att utveckla verksamheten och få fler tjejer som spelar hockey.

Vårt mål och önskan är att vi ska bli en kraft att räkna med i tjejhockeyn i norr.

Tjejerna som är på träningarna tycker det är väldigt roligt och blir de fler blir det ännu roligare.

 

För att kvaliteten på träningarna ska bli bättre och att det på sikt ska göra att tjejerna som tränar tycker är kul, skulle vi önska att de tjejer som spelar i pojklag och i hockeyskolan kommer på och deltar på tjejträningarna också.

 

Vi förstår att det ger mer just nu för en del åldrar att träna med ett större antal spelare i pojklag och kunna spela matcher med dom.

Därför får tjejer träna utan extra avgift även med tjejhockeyn.

Vill man spela matcher med tjejer kan vi ordna så att man får spela med andra lag. Vi har även nog med tjejer i vissa årgångar om alla skulle komma på tjejhockeyn för att spela i tjejligan sammandrag.

 

Har ni tips och idéer på hur vi kan förändra eller jobba för att få tjejhockeyn att växa, men även om ni skulle vilja engagera er så hör gärna av er till Boden Hockey 🏒❤️


Nyhetsarkiv
Utveckling tjejhockeyn. 2023-11-10 11:13
 
Bli medlem