www.Bodenhockey.se
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bodens Hockeyförening
Fotboll
BHF U-12

Välkommen till Boden Hockey U11/12
 
Sammandrag 2023
2023-10-30 20:19

Nu ligger ett dokument uppe rörande de olika sammandragen vi deltar i fram till jul. Där framgår vilka spelare som deltar på vilka sammandrag. Om inget spektakulärt inträffar är det enligt den indelningen vi kommer att kalla spelarna. Kallelser kommer ut ca en vecka innan resp sammandrag.

Kiosken 2023
2023-10-22 21:32

Hej!

 

Som Staffan skrev i förra inlägget har vår kioskansvarig slutat. Därför kommer tyvärr bemanningen för våra tre tillfällen fram till årsskiftet på mkt kort varsel (vi ber om ursäkt för det). Utgångspunkten är att alla behöver stå i kiosken oavsett om man är ledare eller förälder.

 

Vid A-lags match får vi 3000 kr direkt till laget.

Vid sammandrag/cup får vi 20% av kassan.

 

Tillfälle 1 (söndag 29/10 A-laget)

kl 14.30 - period 3

Otto

Alfred

Charlie

Crispin

Daniel

 

kl 15.30 - slut

Frans

Isak

Jacob

Jayzon

Lucas

 

Tillfälle 2 (lördag 4/11 stöttar U13 vid cup)

Kl 11-14

Albin

Sixten

Filip

Kevin

 

kl 14-17

Liam A

Liam J

Ludvig

William No

 

Tillfälle 3 (söndag 12/11 eget sammandrag)

kl 13-15

Ture

William Nilsson 

William Vallin

 

kl 15-17

Loui

Liam O

Leo

 

De enda som inte fått pass i nuläget är: Alfons, Axel och Theo.

 

Nu på tisdag 24/10 kl 18.00 håller Annika (ansv kiosken) info/utbildning om kassasystemet, gå gärna dit!


Mvh Niklas Collin 

 

Sammandrag, kiosken och uppdrag
2023-10-19 20:15

Hej!

 

Det är roligt att säsongen kommit igång. Man märker redan nu vilka vilka framsteg grabbarna gjort på denna korta tid.

 

Sammandrag i de olika serierna är inlagda i kalendern. Vilka spelare som kallas till respektive sammandrag kommer vi ledare att försöka reda ut i närtid och ge er så lång framförhållning som möjligt. Däremot fick vi spelschemat till U11-serien först nu.

 

Gällande kioskverksamheten har tyvärr Lukas AS valt att sluta med hockeyn vilket också innebär att vår kioskansvarige även han lämnar laget. Vi tackar Tobias för hans hjälp! Vi ledare önskar dock fortsatt stöd med detta och hoppas att någon av er andra föräldrar kan tänka sig att ta över den rollen. Tills dess löser Niclas Collin de uppgifterna. Han kommer inom kort att komma ut med listor över vem ska ska bemanna kiosken vid de olika tillfällena som vårt lag fått det ansvaret.

 

Som Amanda påminde om i föräldrachatten är det hög tid att registrera er för försäljning av sockar. Vi vill ju kunna göra något roligt med barnen för pengarna!

 

Gällande andra uppdrag i syfte att dra in pengar har vi tackat ja till två jobb för kommunens räkning. Bodens kommun genomför kvällsöppet med tema "Mys och Rys torsdag 26/10. Våra grabbar ska då delta i ett fackeltåg från Centralparken till Centrumtorget under kvällen. Sannolikt tvingas vi därmed ställa in den kvällens träning. Mer info om detta kommer så snart som möjligt. Det andra uppdraget är detsamma som vi hade under julskyltningen i fjol. Våra grabbar ska vara tomtenissar (och en isbjörn) under eftermiddagen. Här får hemskt gärna någon förälder med härlig julkänsla också agera tomte. Vi återkommer med mer info om detta så fort vi kan.

 

Slutligen påminner vi om att "stubbarna" till skoterlotterna ska lämnas in till Staffan Lövkvist senast 10/11.

 

Trevlig helg!

Försäljning av sockar
2023-10-07 15:58

Hej!

 

Nu på måndag 9/10 drar vi igång försäljningen av Sockgrossisten där 30% av all försäljning går till lagkassan. Amanda (Albins mamma) kommer att vara i ishallen under måndagens träning för att lämna ut informationsbrev, ordersedel och katalog. Försäljningen avslutas 2/11 och då kommer Amanda att sammanställa allt och göra en beställning. Hör av er till Amanda om ni har frågor eller funderingar, vi ses i hallen! 

/ Amanda Thörn

Föreningskläder
2023-09-25 21:28

Information om vilka föreningskläder som finns att köpa på Team Sportia finns under "Dokument".

 

/Ledarna

 
Bli Stödmedlem
Våra sponsorer