www.Bodenhockey.se
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bodens Hockeyförening
Fotboll
BHF Hockeyskolan

Hockeyskolan Boden Hockey

Vill du börja i Hockeyskolan? prova på!

 

Kontakta:

Thimmy Kassberg, Huvudansvarig ledare

Thimmykassberg@gmail.com

 

Tack för idag!
2024-01-04 16:32
Spel under föreningsdagen

Vill bara skicka ett tack till er alla som var med och gjorde föreningsdagen till en bra dag på hallen! 

 

Vädret var verkligen inte med oss och det var nära vi blev tvungna att ställa in men tack vare ett jättejobb från vaktmästarna som jobbade halva natten med kompressorerna så kunde vi köra idag!

 

I helgen blir det ingen träning då det är armécupen i helgen och de kommer därför använda båda hallarna.

 

Nästa träning blir därför på tisdag! 

 

 

Mvh 

Ledarna 

Rabatthäften
2024-01-02 17:31

Nu har rabatthäftena kommit som vi i Hockeyskolan ska sälja. 

 

Det är två häften per barn och varje häfte kostar 250 kronor. Det är hälften fysiska (överst på bilden) och hälften digitala (nedre på bilden). Om man har flera barn i föreningen så är det endast det äldsta barnet som säljer.

 

Häftena tas med till hallen till kvällens träning så vi vill att ni alla tar med er två häften och skriver upp er på listan som finns med i lådan. 

 

Föreningen kommer i slutet av februari skicka ut faktura på 500 kr till er alla, bortsett från er som har äldre barn och säljer därigenom.

 

 

Mvh 

Ledarna 

Föreningsdagen 4/1
2023-12-21 19:39

Hej allihopa! 

 

Enligt tidigare utskick kommer det anordnas en föreningsdag på torsdag 4/1 mellan klockan 10:00 och 14:00. Vi i hockeyskolan kommer att ha ispass 10:00 - 10:50 tillsammans med tjejhockeyn där vi kommer dela upp isen i flera planer och spela matcher. 

 

Det kommer därefter att bjudas på mat, frukt, dryck och fika till alla barnen och det kommer finnas flertalet aktiviteter på ishallen så som skottävling, lotterier, hockeyloppis mm. Det kommer även anordnas föreläsningar av RF/Sisu på kansliet. 

 

På ishallen kommer det även finnas juniorspelare och/eller a-lagsspelare som är med på de olika aktiviteterna. Airdomen kommer också vara tillgänglig hela tiden och även där kommer det vara juniorspelare och/eller a-lagsspelare.

 

Det fullständiga schemat hittar ni under dokument på Hockeyskolans sida på sportadmin eller på föreningens huvudsida. Ni kan följa nedan länk för att hitta igen dokumentet för all info om denna dag:

 

https://bodenshf.sportadmin.se/dokument/?ID=445383

 

Hoppas så många som möjligt av barnen i Hockeyskolan har möjlighet att vara med för det kommer bli en riktigt rolig dag på hallen! 

 

God Jul allihopa!

 

/Ledarna Hockeyskolan

Julavslutning och juluppehåll
2023-12-10 19:42

Hej allihopa! 

 

Nu är det endast två träningar kvar innan vi tar uppehåll under jul och nyår! Vi kommer att köra sista träningen på lördag 16/12 för veckan därefter ska det bytas högtalare inne i HIVE-Arena så då kan vi ej vara där.

 

Till julavslutningen kommer Opalen att bjuda på fika till alla barnen och vi kommer även ha lite längre istid den dagen, 10:00 - 11:30. Det kommer vara mycket lek och spel på sista träningen och är det någon av er föräldrar som vill vara med på isen så är ni välkomna!

 

Vi kommer att ha uppehåll till tisdag 2/1 då vi har kvällsträning som vanligt men utskick för det kommer senare i vanlig ordning.

 

Vill även passa på att informera er om att det kommer anordnas en föreningsdag på torsdag 4/1. För vår del kommer vi att ha en träning tillsammans med tjejhockeyn klockan 10:00 - 10:50 och sedan kommer det vara flertalet andra aktiviteter och tävlingar på ishallen. Det kommer även att finnas mat, frukt och fika till alla barnen den dagen. Skickar ut ytterligare info i separat utskick senare.

 

Mvh 

Ledarna 

Skridskoslipning
2023-11-07 16:43

Hej allihopa! 

 

Vi har nu fått fyra stycken föräldrar som gått utbildning i att slipa skridskor och som kommer hjälpa till med detta för oss alla i hockeyskolan vilket är mycket glädjande! 

 

Dessa är:

Peter Holmberg 

Jimmy Johansson

Robin Boqvist

Johan Persson

 

 

De kommer försöka ordna så att någon av dem finns på plats i förväg innan lördagsträningarna för att slipa innan träningarna. Under träningarna, både tisdagar och lördagar, kommer oftast någon av dem att finnas på plats för att kunna slipa.

 

Det kommer även finnas en "sliplåda" där man kan lämna barnens skridskor mellan träningarna och så ska de försöka lösa slipning till nästkommande träning. Denna låda kommer finnas i båset för sekreteriatet under träningarna och kommer sedan låsas in i vårt förråd som vi har på ishallen. Viktigt är dock att skridskorna är uppmärkta med namn om ni lämnar dem där. Lådan med de slipade skridskorna kommer sedan inför träningarna att tas fram till båset vid sekreteriatet igen.

 

 

Mvh 

Ledarna 

 
Bli Stödmedlem
Våra sponsorer