www.Bodenhockey.se
Bodens Hockeyförening
BHF Hockeyskolan

Hockeyskolan Boden Hockey

Vill du börja i Hockeyskolan? prova på!

Kontakta:

Thimmy Kassberg, Huvudansvarig ledare

Thimmykassberg@gmail.com

Säsongen slut
2024-03-26 22:53
Säsongsavslutning 16/3
2024-03-13 17:33

Hej allesammans!

Vi hade initialt tänkt att ha vår säsongsavslutning på lördag 23/3 men med anledning av att det ska spelas Hive-cup nästa helg så tar vi avslutning nu på lördag istället, dvs 16/3.

Under hockeyskolans dag som vi genomförde i januari så vann vi presentkort på Lidl. Vi kommer för detta presentkort att köpa in varmkorv, dryck, fika och godis som alla barnen kommer att få efter träningen!

Till nästa säsong så kommer de födda -16 att bilda eget lag i form av u9. Vi önskar att ni föräldrar till dessa samlas för information kring detta på läktaren bakom sekreteriatet och det påbörjas när träningen startat igång på isen.

Vi kommer att ha kvar träningstiden på tisdag nästa vecka, 19/3, men där kommer vi inte att ha en ”uppstyrd” träning utan mer fri lek, spel och åkning för de som är sugna!

Hoppas så många som möjligt av barnen i hockeyskolan har möjlighet att vara med avslutningen!

Vi ses på hallen!

Tack för idag!
2024-01-04 16:32
Spel under föreningsdagen

Vill bara skicka ett tack till er alla som var med och gjorde föreningsdagen till en bra dag på hallen!

Vädret var verkligen inte med oss och det var nära vi blev tvungna att ställa in men tack vare ett jättejobb från vaktmästarna som jobbade halva natten med kompressorerna så kunde vi köra idag!

I helgen blir det ingen träning då det är armécupen i helgen och de kommer därför använda båda hallarna.

Nästa träning blir därför på tisdag!

Rabatthäften
2024-01-02 17:31

Nu har rabatthäftena kommit som vi i Hockeyskolan ska sälja.

Det är två häften per barn och varje häfte kostar 250 kronor. Det är hälften fysiska (överst på bilden) och hälften digitala (nedre på bilden). Om man har flera barn i föreningen så är det endast det äldsta barnet som säljer.

Häftena tas med till hallen till kvällens träning så vi vill att ni alla tar med er två häften och skriver upp er på listan som finns med i lådan.

Föreningen kommer i slutet av februari skicka ut faktura på 500 kr till er alla, bortsett från er som har äldre barn och säljer därigenom.

Föreningsdagen 4/1
2023-12-21 19:39

Hej allihopa!

Enligt tidigare utskick kommer det anordnas en föreningsdag på torsdag 4/1 mellan klockan 10:00 och 14:00. Vi i hockeyskolan kommer att ha ispass 10:00 - 10:50 tillsammans med tjejhockeyn där vi kommer dela upp isen i flera planer och spela matcher.

Det kommer därefter att bjudas på mat, frukt, dryck och fika till alla barnen och det kommer finnas flertalet aktiviteter på ishallen så som skottävling, lotterier, hockeyloppis mm. Det kommer även anordnas föreläsningar av RF/Sisu på kansliet.

På ishallen kommer det även finnas juniorspelare och/eller a-lagsspelare som är med på de olika aktiviteterna. Airdomen kommer också vara tillgänglig hela tiden och även där kommer det vara juniorspelare och/eller a-lagsspelare.

Det fullständiga schemat hittar ni under dokument på Hockeyskolans sida på sportadmin eller på föreningens huvudsida. Ni kan följa nedan länk för att hitta igen dokumentet för all info om denna dag:

Hoppas så många som möjligt av barnen i Hockeyskolan har möjlighet att vara med för det kommer bli en riktigt rolig dag på hallen!

God Jul allihopa!

/Ledarna Hockeyskolan